nak tanya pasal pengesahan hamil perlu ke klinik kesihatan atau klinik bayar

salam.saya nak tanya,first and last period saya adalah 19/1-25/1/2024..Semlam dan harini saya cek upt naik double line..jadi kalau nak buat pengesahan hamil tu perlu pergi klinik kesihatan atau klinik bayar ye..

2 Balas

pengesahan hamil mcm mana maksud sis? UPT pun patutnya dah sahkan kehamilan. kalau nak scan, kat KK selalunya dia tunggu paling awal 8 minggu nanti dia scan. kalau nak scan awal dari tu, kena ke klinik swasta.

klinik bayar.