Kandungan 5w

Assalamualaikum maaf nk bertanya kandungan sy dah 5w5d tadi scan dekat perut ada nampak kantung tapi kecik sngat x blh nk ukur,kemudian doc scan melalui bawa untuk lebih jelas tapi bila scan x nampak apa pun.doc kata mungkin kandungan x sama dgn kiraan period sy.ada yg mcm sy x???

3 Balas

normal la tu. susah nak detect kalau awal sangat . kalau dapat pun , kecik sangat . better scan time 7w atau 8w ke atas