Pantang sendiri..

Assalamualaikum kwn2 semua..Blh bagi tips pantang sendirix? Ni anak no.3, mak saya dah lama meninggal since sy sekolah menengah lagi..Mak mentua pulak xsihat ada masalah kesihatan..Sebelum ni sy mintak bantuan ayah sy, tp sy balik kg..Nak balik pantang kat kg anak2 sekolah..Suami xblh cuti lama sbb kerja swasta&shiff..Doa sy sabar&kuat yer berpantang sendiri..

1 Balas

Utk mknn pantang tu boleh cari bahan2 basah yg dh siap siang n potong. So senang nnt tinggal terus masak je. Unless suami boleh prep bhn2 basah tu. Kalau ada bajet lebih, terus je order mknn pantang. Ada yg buat servis delivery mknn pantang. Pstu pagi2 tu mntk suami sediakn air panas siap2 utk mandi baby n diri sdri. Lg elok kalau suami yg mandikn ank😁.