Baby twins

Assalamualaikum korg, nak tanya ni saya 26week.. time first scan nampak ad satu kantung je..pastu ritu pon da scan gender x de plk doktor ckp bby twin.. tapi sekarang bila bby gerak..dua² belah perut rasa.. memang macam tu ke bby kembar?? Sbb husband pon ad kembar jugakk..

7 Balas

sya awl 12 minggu time first scan jumpa doktor,trus nmpk 2 kantung, dsitu bru tau mngndung kembar,dan brmula la bnyk temujanji dgn pkar o&G,nurse n doktor sbln 3 kali 😂..skrg da 27 mingu 6 hri..dan mmng akn rasa tendangn & gerakan dri kedua2 belah perut,kdang berbalas tendang n gerakan,lagi2 klu mngiring kiri,yg kiri ni mnendang,trpksa mngiring ke kanan pula,tp yg kanan pun mnendang juga..kdang2 trpaksa telentangkn badan😅😅hrap2 dprmudhkn smuany