bila dapat scan lagi?

Tadi second appointment di KK tapi xdpt jumpa dr amd buat scan pon sbb nurse ckp tkde msalah pape( sbelum tu dy ad tnya ad kluar darah/sakit², kita jawab tkde apa² msalah). kita nak tgk bby, ingt dpt scan hehe.. bila erk dpt scan lg? kdg tu dtg perasaan nk thu bby ni okay ke x kat dalam perut..#ingintahu

1 Balas

di KK mereka akan buat USG bila perlu sahaja. kalau dah buat dating scan untuk tentukan EDD, next USG nanti masa 20 minggu, anatomy scan pulak.