Produk baby yang x bahaya

ASSALAMUALAIKUM kawan² semua... nak tanya... kawan² gunakan produk apa yg utk baby selain fiffy/johnson/anaku.... cth sabun badan... losyen.. minyak rambut...shampoo... minyak telon....

3 Balas

sy dri ank bby smpai dh 3thn hnye guna johnsan milk n rice tu je buat mndi . lps tu xd guna lotion ke bedak ke sbb mmg xbgos tok bby pon doc kata bedak n lotion ni . xpyh beli lg bgos . hnye beli sabun mndi je . pastu mse bby pkai minyk telon shje . minyk telon sy pkai cap helang . mmg bgos . letk pd kesan ggtn nyamuk pon ok . yuyi sy xbg pd bby sbb yuyi pns sikit dri telon . sy bg yuyi pd ank pon bile ank da 6bln keats . tu pon klau ank xd msala kulit mcm ekzema .

Wasalam. Produk organic mcm buds/moogoo elok tp agak pricey.

Produk mandian saya guna brand drypers,minyak angin yuyi.