ada 2 soalan

1)Selain Johnson baby...pureen dll yg ada dipasaran.... jenama apa yg bagus utk baby ya.... 2)ada kawan2 kata... baby x perlu dimandikan dengan sabun.... x perlu bedak... x perlu losyen..... mereka kata bahaya utk baby... tapi selama sya besarkan anak... semua tu sya gunakan utk baby sya... apa pendpt kawan2...

2 Balas

Saya pakai anakku. Tu pun picit 2-3 titik dalam air mandian xsapu teris ke badan. Losyen n bedak mmg tak pakaikan just sapu minyak telon je..lps 2 bln bru sy sabun sikit ke badan anak..sbb baby awal2 kulitnya mmg sensitif. Dr ank 1st smpai 4 mmg xguna sabun direct ke badan baby n xpakaikan bedak ngan losyen.

Kalau mama sy, selepas habis pantang baru pakaikan sabun & bedak