buku pink

Assalamualaikum, kalau nak buat buku pink kat kk,bila2 masa boleh pergi ke atau ada masa tertentu mcm pagi ke petang mcm tu?

2 Balas

Pergi terus kk bahagian psakit luar kata nak check doc baru mengandung..n nnti bila jumpa doc ia akan suruh buat test urine n tengok sah hamil tau x.. Then ia akan bg date next appointment dgn kkia utk dtg buat buku pink..:)

Call dulu kk atau kd terdekat dulu sblm gi. Kdg2 ade tempat tu, kita tgk kk tu dekat dah kawasan rumah, tp rupanya kawasan kita kawasan lain.