Buku pink

Assalamualaikum.. saya nak tanya.. kalau pergi klinik kk terus nak buat buku pink tanpa call boleh tak ya?#bantusharing #pleasehelp #bantusharing #pleasehelp ##bantusharing #pleasehelp

2 Balas

sy dlu masa buat buku pink trus dtg yg penting smua document mcm surat khwn IC suami isteri sijil Nikah klw yg Muslim sntby dlm 3 keping smua mcm tu.. nti smpai sna bgi tau dekat tmpt registr nk buka buku pink.. lps tu klw ada gmbr prgnt test lgi senang bgi tgok je

3y ago

heee.. ok tq mmy🥰

biasanya kalau klnik gov kena buat temujanji dulu kena call dulu

3y ago

saya nak pegi kk je mmy..