22week5day❤️

Assalamualaikum ibuibu dan bakal ibu semua.. Normal ke tak eh baby aktif sangat kekadang dari pagi hingga ke malam asyik menendang je.. Pastu dia punya gerak dalam masa yang lama. Minggu depan baru nak gi scan detail dan jantina..

22week5day❤️
1 Balas

Waalaikummussalam puan. InsyaAllah normal Tu. Yang tak normal jika bayi puan tak bergerak ya Dalam sehari suntuk Tu😊

4y ago

alhamdulillah terimakasih.. sekarang dah 36w5d dah.. tengah berdebar rasa nk dekat2 bersalin ni😊