Bercuti ke Pulau

Assalamualaikum ibu2.. Saje nak bertanya, boleh ke waktu kita tengah pregnant ni p bercuti ke Pulau?.. Minta advice & pandangan semua ya. Terima Kasih☺️

Bercuti ke Pulau
1 Balas

kalau bercuti setakat santai, hirup udara takda masalah. tapi kalau aktiviti sukan berat, elakkan. kalau naik flight, tu elakkan risiko. sekadar jalan jalan santai takda masalah.

5y ago

okay sis. tp naik bot kan ke pulau? takut gegaran ombak beri effect pada kandungan. boleh rujuk doktor ya sis. youre welcome