Pantau/Pulau Yang Pernah Dikunjungi

Hi pengguna! Pernah bercuti ke mana-mana pulau/pantai di dalam Malaysia? ??? Jom kongsikan dengan kami destinasi pulau/pantai yang pernah anda kunjungi sebelum ini di ruangan komen, OK! Nak kongsi gambar pun boleh!

Pantau/Pulau Yang Pernah Dikunjungi
47 Balas

Dilahirkan, dibesarkan di Langkawi... Tak pernah jemu... Semua ada... Air terjun Pantai Laut Gunung Sawah padi Sapa2 nak p melancong ke Langkawi nak cari homestay, kereta sewa, mangrove insya Allah saya boleh tolong😊

Pulau Tioman : Lahir & membesar disana 😍❤️ Pulau Mabul : Holiday with whole family 👪

Pulau Pangkor, Pulau Perhentian, Pulau Redang, Pulau Tioman, Pulau Kapas dan Pulau Langkawi

Pulau pangkor 😌 Selain itu Takpenah lagi jejak kepulau lain insyaallah kalau ada rezeki

Pantai Senok, pantai d'aur.. Pantai tok bali, pantai cahaya bulan di kelantan..

Pulau Langkawi Pulau Pangkor Pulau Sapi Pulau Perhentian Pulau Pinang

Pulau perhentian, pulau kapas, pulau pangkor, pulau langkawi

Pulau Tioman is the best. Air laut jernih macam air kolam.

langkawi. setahun 3@4kali. balik kampung..😁😁😁

Redang Island Lang tengah Island Gem Island (picture)