tips untuk naikkan tekanan darah.

assalamualaikum ibu²..ada x tips utk naikkan tekanan darah. sy mngndung 8 mgu, tekanan darah hari² rendah. masih ada alahan,makan mnum xlalu,muntah (tp xteruk sgt), dan badan sangat² letih bila p klinik ja,dr akan refer hospital sb dr kata badan kering n darah rendah. sy xlarat p spital n xmau dok ward dah..?

1 Balas

Sya pon sama mcm sis..bezanya sya bdan dah naik sejak preggy x kering... Sya hb ada pnh turun smpi 9 dan bawah pemantauan doc.. Animia.. Sya ada mkn ibiret.. Dan minyak kelapa dara.. Alhamdulillah sis.. Mmg naik hb sya.. Skrg dah 35week.. Dah 11 lebih hb..