breast sakit

salam mami2..nak tanya??sy pregnant 11w4d..breast saya sebelah kiri sakit..berdenyut2..pandang luaran x de apa..tp nak tido pun x lelap terasa berdenyut.breast yg sebelah kanan kalau sentuh baru sakit.tp sebelah kiri nie sentiasa berdenyut.sebelum pregnant breast kiri akak kecill sikit berbanding kanan.ada mami2 yg pernah jadi mcm nie x..sakitnya sampai tulang belakang

4 Balas

Sya pon penah rasa mcm tu jgk... kena tuala sikit pon sakit yakmat. I think its juz normal. idk

alhamdulillah kalau normal..tp sakitnya tu mcm sentiasa terasa..huhuhu..risau betul

Normal sis sbb prggy kn.. 😊

normal.. breast nk mmbesar