nak tanye je

Ada ke ibu² rasa perut mengeras semua? Biasanye kalo sebelum 30w rasa baby je mengeras keliling perut tu masih ada yg lembut kan.. skrg 36w kadang duduk or berdiri xsmpai 5 mnit mengeras habis mcm tembikai... Nk ckp cm ne eh? Mmg rasa seluruh perut keras... Mcm smlm nk nangis ase xleh tido langsung ??? dari kul 8malam smpai 6 pagi Allahuuu... Smpai ase letih lemau badan xblh nk baring duduk berdiri lama².. husband pun risau nk je Dia bawak p klinik ke hospital..tp sy masih was was.. takot cuma sakit biasa biasa..sbb xde petanda apa apa pun lg ...

1 Balas

Pergi je.saya pun perut mengeras sampai sakit.pergi hospital dah bukak jalan

4y ago

Tq sis.. hehe 🥰🥰🥰