Alergi

Assalamualaikum ibu2 semua,saya mengandung dalam 15 minggu dan ne first baby,nak tanya ibu2 pernah tak alami macam saya ne kalau makan telur,ikan masin or seafood yg seangkatan dngn nya mesti akan naik biji2 merah gatal kat tngan leher sampai ke muka,sebelum mngndung saya tak ada alergi makanan semua ne,normal ker?

2 Balas

Normal...elakkn mkn mknn tu.. Sya pula start prgnt ni mkn telur mesti pening😅😅😅...ingatkn hb low..tp tiap kali mkn telur mesti la pening...

Normal..