GDM sangkut😭😭

assalamualaikum ibu2 semua...kandungan mencecah 29 minggu daa...semalam dc call saya snagkut gdm rasa sedih sngt..sebb sya kurg minum mkn manis tiba2 kena...soalan saya btul kah ibu y kena gdm ni bersalin awal n ada kesan buruk pada bby #bbyfirst #harapAdarespond😫😫 #pengelamanTiada #tiadadismapingkeluarga😣

9 Balas

kesan buruk klau awk tak control pengambilan gula..bila pregnant ni hormon kacau bilau sikit jd normal la tu tiba2 kena gdm.. yg Penting dengar nasihat doctor bukan mkcik2 bawang yg takda background real medical