Baby kecik

Assalamualaikum, hi ibu2 semua ... Tadi cekup hptl sebb sblm ni prem 2x... Dan scan baby ,berat cuma 1.5( 32week ) .. dktr kata baby kecik ... Alaaaa risau laa. .. ada sesiapa pernh ad pengalaman mcm sy

6 Balas

Waalaikumussalam, sis cuba makan buah buahan sebab buah ada kandungan vitamin C. Pengambilan vitamin C boleh bantu tambah saiz baby dalam kandungan. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye sis. Aamiin 🤲🏻

saya dulu..dari 1st time scan doktor ckap baby kecik sampai 30 weeks..saya makan banyak...makan buah..baby dah start membesar ikut minggu.alhamdulillah.

sm lh sis mcm sy...td g check up, 32w berat baby 1.6kg je...lg 2 mggu Kena jumpa doktor pakar...doktor bagi ubat obimin pluz....

sye prem jgok 35w 5d berat beby 2.38kg je..

banyakkan makan buah, susu 2x sehari.

kire yg ni ank ke3 ke sis..?