Tembuni di bawah

Assalamualaikum ibu2 semua.. Nak tanya siapa kt sini pernah mengalami tembuni di bawah? Doc scan 28minggu doc bgtau tembuni di bawah, sesiapa boleh share x dan petua utk naik kan.. Lagi 1, doc bgtau baby besar dn besar bahagian perut.. Risau juga.. Ibu2 yg ada pengalaman boleh share x.. Terima kasih

2 Balas

sama la sis... risau jga ni.. sbb kta dr klu tembuni x naik.. jawapan ny opret

4y ago

sy ms 34minggu operate..sbb uri bwh@placenta previa type 3.. alhamdulillah smuanya slmt..bby pn skrng dh umo 15bulan..mmbsr mcm bby lahir ckup bulan progress pn sm..😉✌