Tembuni di bawah

Assalamualaikum ibu2 semua.. Nak tanya siapa kt sini pernah mengalami tembuni di bawah? Doc scan 28minggu doc bgtau tembuni di bawah, sesiapa boleh share x dan petua utk naik kan.. Lagi 1, doc bgtau baby besar dn besar bahagian perut.. Risau juga.. Ibu2 yg ada pengalaman boleh share x.. Terima kasih

2 Balas

uri di bwh ea sis?? ada kata kena try sujud...klu doc plak akn nshtkn kena bykkn bedrest jgn buat kje2 berat..mg dpmudahkn segalanya .aamiin

sama la sis... risau jga ni.. sbb kta dr klu tembuni x naik.. jawapan ny opret

4y ago

sy ms 34minggu operate..sbb uri bwh@placenta previa type 3.. alhamdulillah smuanya slmt..bby pn skrng dh umo 15bulan..mmbsr mcm bby lahir ckup bulan progress pn sm..😉✌