37Weeks

Assalamualaikum ibu2 sekalian. Semalam saya kene tahan wad, jalan baru buka 3cm. Baby still mengeras dan sakit pun tk berapa nak kuat sgt lagi. Minta jasa baik ibu2 sekalian doakan segala urusan saya dipermudahkan yaaa.

37Weeks
52 Balas

Wslm..bykkan berzikir dlm hati..smoga dipermudahkan sis..😘

4y ago

In shaa Allah, aamiinnnnn

Mcmana dgn hari ni? Dah bersalin ke? Semoga dipermudahkan urusan

4y ago

Nak jadi angkasawan agaknya anak tu.. ssh dahulu senang kemudian 😊 bykkan berzikir dear. Baca lailaha illa anta subhanaka inni kuntu minadzalimin

Semoga dipermudahkan ibu... Semua selamat... Doa banyak2

4y ago

In shaa allah, aamiinnn

Semoga dipermudahkn segale urusan 🤰

Semoga dipermudahkan..kena bnyk berjalan supaya jln cpt buka

4y ago

Terima kasih😘

InshaAllah..moga dipermudahkan urusan sis..aamiinnn yra

4y ago

Aamiinnnnnn. Terima kasih

InshaAllah aamiiiiiin...keluar dengan baiklah anak...

Semoga selamat dan d permudah kn sis bersalin..Aamiin

4y ago

In shaa Allahhh. Aamiinnnn

Semoga Allah permudahkan segala urusan awak

insyaAllah semoga dipermudahkan urusan melahirkan

4y ago

In shaa Allah, aamiinnnn