Sakit contraction

Assalamualaikum ibu2 saya nak tnyee korg masa sakit contraction dalam wad atau labour room korg ada dengar surah ape2 tk untuk kawal sakit tu?

1 Balas

Dalam wad boleh je dengar surah².dalam labour room nak tengok handphone pun tak dan.sebab masuk je terus bagi handphone dekat nurse

4y ago

Yee...kalau da masuk labour room.dok tahan contraction takde masa da nak pegang handphone.saya anak da 5org.paling² pun baca surah² yg dihafal utk melegakan sakit contraction tu