Gatal Gatal

Assalamualaikum ibu2 nk tnya normal ke mmgandung bru 15 minggu tapi perut bawa pusat rsa gatal je.... ? Mcm nk garu ja kuat2 tapi x berani sy cuma garu lembut ja.. ? ? Ada kesan x klu kita slalu garu perut tue....? Tq ibu2 yg sudi jwab..

1 Balas

Tu kalau sis garu2 lama2 keluar strech mark. Sbb mcm tanda2 nk keluar strech mark je tu sis 😅 sapu losyen cepat2 okay kalau gatal. Boleh dah sis nk slow2 sapu losyen utk strech mark

4y ago

Sy ada beli tue lotion palmers coco butter.. Tpi kjap ja pkai Tukar lain.. Nsib sy belum buang.. 🤭😅 Msih bru lgi boleh la sy pkai untuk bhagian perut ja..tq sis... 😊