23 weeks pregnant

Assalamualaikum ibu2. Nk tanya ada tak yg sama dgn sy perut dh masuk 5 bulan lebih tp tak nampak mcm pregnant. Terasa hati jugak ada yg cakap mcm tak pregnant. Dan sy nk tanya, kalau pergi scan gender dah nampak ke jantina baby? Maaf ni first pregnancy utk sy. Hehehe

23 Balas

Sy 17 minggu 4 hari dah dpt tgok gender hehehe. Perut sy pun tak nampak langsung. Tp maleh nak cara la org duk tanya. Takkan nak tayang perut pulak 😂 pakai la baju longgar ya. Perut baby bump tu aurat 🥰