23 weeks pregnant

Assalamualaikum ibu2. Nk tanya ada tak yg sama dgn sy perut dh masuk 5 bulan lebih tp tak nampak mcm pregnant. Terasa hati jugak ada yg cakap mcm tak pregnant. Dan sy nk tanya, kalau pergi scan gender dah nampak ke jantina baby? Maaf ni first pregnancy utk sy. Hehehe

23 Balas

Wsalam.Sye time 24 week g scan dah boleh nampak gender..sye masa perut 5 ke 6 bulan xnampak sgt mcm preggy tpi msk 7 bln perut mcm kejap je membesar ..jng risau yg penting baby dan mommy sihat syukur dah.saiz perut ikut pada body seseorg tu dn kedudukan baby jugak..kalu sye sbb tinggi 162 brt skrg 69 bru nmpak mcm pregnant..don't worry okey kite focus yg baik2 sahaja.mommy boleh💪🏻sye pon first pregnancy journey 🥰

2y ago

sama juga, dh masuk 7 bulan naru nmpk n cepat besar