Berapa Week Scan Dah Nampak Kantung

Assalamualaikum ibu2 nak tnya berapa weeks scan dah nampak kantung bby, means klw scan weeks 4@5 normal ke xnmpk kantung lagi? First pregnancy xde pengalaman ?

2 Balas

Ye sis. Awal lagi. Saya pun scan tak nampak. Guna TVS baru nampak kantung.. 6 weeks ke atas InshaAllah dah nampak

8mo ago

Puan cek sebelum ni positive ke? banyak faktor Kalau Puan scan masih taknampak. sbb macam sya usia 8 weeks baru nampak, sbb rahim saya agak ke belakang kedudukannya. So bila scan sukar sikit nampak. ataupun usia kandungan sebenarnya masih awal lagi walaupun ikut kira2 dah 6 weeks