Kandungan

Assalamualaikum ibu2. Kandungan saya dah 28 minggu. Saya nak tanya, agak2 berapa minggu kandungan yg biasanya ibu2 akan bersalin. Sebab saya duduk penang, parents saya dekat kl. Saya nak bersalin dan berpantang di sana. Jadi saya pening memikirkan tarikh yg sesuai untuk saya ke sana. Harap ibu2 dapat bantu saya.

2 Balas

Sis 36-37weeks sudah boleh balik KL tunggu waktu bersalin. Sis klo housewife tak kerja, boleh jg balik masa 36weeks biar tak sah worry. Lagipula di rumah parents sendiri senang. Haha.

4y ago

Thanks. Betul, bila dah ada dekat rumah parents, kita tak akan risau. Sbab family dah dkat dgn kita.

Sis nye due bila ea?

4y ago

Jika sis xde sejarah mslh mcm uri bwh dan lain2 mslh..in shaa Allah due nye lmbt n ontime sm mcm.date yg dberi.. klu sis jnis byk berjln.. anytime juge leh due ...xleh nak jngka kekdg tu