HSA or HSI

Sy nak tya pendapat ibu2.. Antara hsa dgn hsi Johor Bahru yg mane lebih better ye... Sy tgh servay nak pegi hospital mane skrg ni. Sbb dekat hsi byk sy dgr yg kurang best.. Ni pun berdasarkan pengalaman kwn2 yg pernah bersalin di sana... Jd sy rasa seram plak nak bersalin kat sana.. Hihi.. Ada x ibu2 yg boleh kongsikan pengalaman bersalin di sana..

1 Balas

sy bersalin di HSA bln 8 thn ni , okay je , msuk wad , induce , msuk LR smua okay . tp lps bersalin sy demam , tgn knan sy bengkak sbb msuk drip . dh buka jarum lps tu , doc nk ambk darah , dia ambk dekat tgn kanan tu jgk , sy bgtau kt doc tu , " doctor tgn ni sakit , dh bengkak , blh ke ambk dkt tgn kiri , " dia punya cara jwb mmg kurang ajar " sy dh dtg sini nk ambk dkt tgn knan sy xblh pegi ambk dkt tgn kiri OK " , nasib baik ade sorang lg doctor in-charge kt depan , dia sruh ambk kt tgn kiri , . time msuk wad smpai bersalin sy dpt smua doc n nurse yg baik2 ,. okay je hsa . hrp2 awk dpt nurse n doc yg baik2