PPUM hospital

Assalamualaikum.. minta tolong share pengalaman pd mommy2 yg pernah bersalin di PPUM. Kandungan ke 2 ni bercadang utk bersalin di sana. Check up di klinik kesihatan. So nak tau kandungan brpe bulan utk daftar bersalin di sana & brpa kos utk booking? Minta pencerahan.. ?

1 Balas

start 3 bulan dah boleh booking, booking RM1000 since August 2019. harga dah naik sikit. rasanya they will start check up around 30 weeks

5y ago

True. Saya bersalin ppum. Due date 14 march 2020. Masih lg sama