no petal echo scan

Maksud nye ape??? pg bukak buku pink doktor scan bby xnmpk ..mlm g hspital sebab dri ptg semalam spotting ..dokto scan tulis no petal echo scan ...dokto buat appointment bln 1 jumpa pakar ..doc ckp kalau ade mnjadi ,kalau x ..xde lh..?? #8weeks6days

2 Balas

Mgkin bby kecil lg kot sis😌... insyaAllah lau ad rzeki ad la tu..... klau kes sy pulak smpai 12week x no petal echo seen... mksdnyaaaaa xde baby.... just ad kantung.. hamil kosong org panggil..... kantung jer y mbesar......

2y ago

Salam sis mcm mne lepas repeat scan

Xsilap sy mksd nye doc scan sac kosong xde baby just kantung..klau xsilap sy la