Ruam lampin

Tolong suggest krim yg berkesan utk ruam lampin..dah sminggu lebih naik ruam..biji merah..kesian kat anak..skg pakai calamine..tp macam xjadi je

7 Balas

sy pakai shaklee mommy..dari dia newborn until now..krim shaklee je..cepat sembuh...yg penutup dia kaler coklat tu .anak sy skg tgh ruam kat leher...mmg sapu tu je..

try guna ni. beli kat farmasi. anak saya tiap kali kene ruam lampin sapu 2,3 kali jer terus takde dah ruam 😊 harga pun murah

Calamine kadang mengeringkan mom. Cuba pakai sudocream atau bepanthen. Drapolene pun okay

sy pakai bepanthen dari ank no1 smpai no3.

Sudocream (nappy cream) warna kelabu

saya guna ni boleh pkai 1 badan

sudocream and bepanthen