Ruam Pada Baby

Hello Mommies ada tak saranan macam mana nak kurangkan ruam pada baby ? awalnya muka anak tak macam tu , ruam dia sikit je tapi lepas bawa jumpa doktor kk and pakai ubat krim yang doktor bagi terus jadi macam tu 😖

Ruam Pada Baby
2 Balas

Nampak gaya macam kena jangkitan kulat. Anak saya dulu doc bg krim steroid, defuzin b. Tp kena letak nipis je sebab steroid kan. Alhamdulillah 2 hari dah baik. Apa2 kena jumpa doctor kulit ya. Semoga baby cepat sembuh.

1y ago

alhamdulilah baby dah makin elok

Kesiannya babyy. Pergi klinik pakar kanak kanak sis. Semoga baby cepat sembuh 🌹

1y ago

alhamdulilah dah elok dah 😭