Tiada Alahan.

Assalamualaikum ibu semua..Saya nak tanya ada ke ibu yang hamil tidak mempunyai alahan langsung?? Sebab saya mengandung dah 6minggu tapi tak ada rasa alahan pun😅😅 adakah itu normal???

16 Balas

sama lah saya skrng 6w tk ada alahan terok lg.. cuma mual² sikit ja dn breast rasa bengkak

normal sis..saya anak ke 2 ni dah masuk 6bln usia kandungan.alhamdullilah takda alahan

macam sy sampai 10 week takde alahan sgt. start 10w ke atas mabuk dtg. 😂

Normal, saya dh 32 weeks Alhamdulillah syukur tkde alahan

sama lah..Sye dah masuk 7week pun tak ada alahan ...

Normal. Saya dua2 pregnancy takde alahan