Scan baby 9 weeks

Assalamualaikum ibu semua,ada yang tau tak boleh scan kandungan bape weeks,sy jenis perut tebal,masa 6 weeks penah pegi scan then doctor x nampak apa²,just nampak rahim menebal tu je,x nk kecewa lg pegi scan...jd ada x ibu² dalam ni serupa mcm sy,dan pegi scan masa kandungan bape weeks

4 Balas

awk mcm sy .. mula2 x nampk.. selepas 2 minggu dr scan lg dh nampak..ingat 1 sekali nampak 2 kantung n degupan jantung baby

2y ago

alhamdulillah....bestnyaaa dpt twin..awk pegi scan bape weeks baru nampak