Scan baby 9 weeks

Assalamualaikum ibu semua,ada yang tau tak boleh scan kandungan bape weeks,sy jenis perut tebal,masa 6 weeks penah pegi scan then doctor x nampak apa²,just nampak rahim menebal tu je,x nk kecewa lg pegi scan...jd ada x ibu² dalam ni serupa mcm sy,dan pegi scan masa kandungan bape weeks

4 Balas

8w above selalu nya dh nmpk kantung atleast. x kira la perut tebal ke nipis ke byk lemak ke sikit lemak. kalau nmpk rahim tebal tu xnmpk janin mksd nya baru lagiii, dlm 4w gituu. tgu je lgi sebulan baru repeat scan.

2y ago

tq in advice 👌