MINYAK SAWIT

Assalamualaikum ibu semua.. Nak tanya ada tak ibu ibu disini letak minyak sawit dalam bubur baby? Kalau ada noleh tak share brand apa yang ibu guna untuk baby.. ni baby dah seminggu makan bubur nak try letak minyal sawit 😊

2 Balas

boleh sis. sye ltk minyak masak sawit yg peket tu je. sbb sye mmg guna minyak peket sawit tu kt rumah. guna minyak masak biasa pon boleh sis. nk ltk unsalted butter pon boleh.

1y ago

baik sis.. sgat membantu dan terima kasih share info dgan saya ❤️

Saya tak pakai minyak. Saya pakai unsalted butter. Bubur yang masih panas tu saya letakkan butter then gaul sebati sampai butter cair.

1y ago

Sama-sama😊