hai

Assalamualaikum ibu-ibu semua doa kn Sya satu hari nanti ada rezeki zuriat dah lama menanti seronok tengok orang lain ada baby

151 Balas

Sabar sis, sy pun kawin dkt 2 tahun . Teringin sgt nk baby, tiap kali makan kt kedai, ada org mx sedekah kan , suami sllu bg dan ckp doakan isteri sy mengandung ..😭 nampak je kwn2 suami pergi umrah, dia pm doakan isteri mengandung . Alhamdulillah , skrg bru lekat , 9 minggu 5 hari . 😭 Sy doakan sis jugak ye ..

4y ago

Amin Sya dah 4 tahun khwin