hai

Assalamualaikum ibu-ibu semua doa kn Sya satu hari nanti ada rezeki zuriat dah lama menanti seronok tengok orang lain ada baby

151 Balas

Wsalam.. hi sis... Cuba sis urut 1 bdn 3hari ngan org tukg urut pastu minom jus mamom hope... Tp kene scan dulu seblom urut tgok pandangan doktr tntg rahim sis mcm mne.. smoga ade rzki sis...

4y ago

Dah jmpe doktor.. Doktor kata rahim xde masalah... Sy pun bru nk try just MaMom hope tu Harap2 ade rezeki.. Aminn