hai

Assalamualaikum ibu-ibu semua doa kn Sya satu hari nanti ada rezeki zuriat dah lama menanti seronok tengok orang lain ada baby

151 Balas

xyah stress...enjoy your time alone with your husband..your life now is with your husband..abaikan soalan org sekeliling..saya 9 tahun kahwin..baru tahun ni ada isi..now dh nk masuk 8 bulan..xde urutt2 atau ubat modern atau alternative...Allah nk bagi nt ada la tu...Allah ada perancangan utk setiap hambaNya...just enjoy your life