hai

Assalamualaikum ibu-ibu semua doa kn Sya satu hari nanti ada rezeki zuriat dah lama menanti seronok tengok orang lain ada baby

151 Balas

Aminx2 sis.. ..cuba try produk mamomhope sis.. ..sya try prduk tu dn twakl alhmdulillah sis mlekat asal consistent mkn n jga.pntg lrg .. ..sya 6thun mnunggu alhmdulillah skrg dh preggy.. ..first minun mamomhope sya dsahkn preggy tp xlma kguguran.. ..tp sya try lgi msok je btol ke 4 alhmdulillah rzki brpihk n.Allah dgr doa sya.. ..minum jus.mamomhope tambh dgn folic asid..rajin mkn buah buahan insha Allah ..Allag mha megetahui n.mndengar doa hmbanya