Caffeine

Assalamualaikum and hye. I am pregnant first baby and now I'm in 27weeks. Is it okay to consume coffee or any caffeine? Because I kinda addict to caffeine like chocolate and coffee.

19 Balas

waalaikumsalam. same like me coffee addict . msa awal trismeter masa tu saya tak tau main bantai je mnum coffee 3 4 cwan shari result dia hb low .haha nurse ckp bole mnum tapi jgn lah 3 4cwn shari. now saya mnum jugk tp bila nk sgt je . slagi bole elak tu saya elak 😅