Caffeine

Assalamualaikum and hye. I am pregnant first baby and now I'm in 27weeks. Is it okay to consume coffee or any caffeine? Because I kinda addict to caffeine like chocolate and coffee.

19 Balas

I had the same prob. I took 1/2 glasses per day. But i mix myself, so can do light coffee. Sometimes shop ones are strong

Its ok im alsi addict to caffeine since i pregnant my first child now im preg my no 4 i still have the same addict

5y ago

Oh. Okay. Thanks sis. 😍😍

nurse will not recommend it .. cafein will cause HB low.. but depends to individu actually ..

5y ago

👌👌 noted sis.

Hi.. saya pun hb low.. and i tht takboleh consume coffee langsung. 😭

Boleh minum, tapi tak boleh keterlaluan. Jangan lebih 2 cawan setiap hari

Kafein boleh menurunkan bacaan HB. Boleh minum tapi bukan selalu lah.

5y ago

💪💪💪

waalaikumsalam seeloknya jangan minum air yg berkafein sis .

Bestnya dpt mnum cafe. Sy x leh lgsung. Hb rendh

same... mocha lover huhu... btw am on my last tri

5y ago

kan... klau x minum mcm x lngkp hahha... tq u too momie...