Tanda ii nak bersalin ??

Assalamualaikum hye mommy nk tnya sya hari ni dah 36w 4Day sejak 2 ary ni asyik cirit birit je , ada ckp tu salah satu tanda dh nak dkt bersalin betul ke ? Due date 14/3 nanti...lagi satu kan sya perasan dah 3 hari ni tiap2 hari perut asyik berdnyut2 je bby sedu ke ? Minx tlg ya mmy smua yg berpengalaman btw ni ank 1st stlah 5 tahun ttc..

6 Balas

due sy 16/3... sama mcm sis la, 2 3 hari ni perut memulas, cirit pun ye..kdg menung lama2 dlm toilet tp kentut je lebih?