Tanda ii nak bersalin ??

Assalamualaikum hye mommy nk tnya sya hari ni dah 36w 4Day sejak 2 ary ni asyik cirit birit je , ada ckp tu salah satu tanda dh nak dkt bersalin betul ke ? Due date 14/3 nanti...lagi satu kan sya perasan dah 3 hari ni tiap2 hari perut asyik berdnyut2 je bby sedu ke ? Minx tlg ya mmy smua yg berpengalaman btw ni ank 1st stlah 5 tahun ttc..

6 Balas

due kita sama dan saya tengah alami apa yang awak alami ni. sedu baby, cirit birit, sakit ari2. ramai cakap tanda nak dekat dah tu

1y ago

InsyaAllah. ini pun macam kerap mengeras dah ni. esok check up kk nak tanya semua masalah yang kita tengah hadapi