Chances untuk pregnant lepas pantang

Assalamualaikum. Haritu saya ada urut untuk angkat peranakan dekat kampung waktu hari terakhir pantang. Hari yg sama dalam beberapa jam selepas tu keluar darah yg banyak sampai 7 hari. Lepas habis darah tu saya ada bersama dengan suami, tanpa protection. So saya nak tanya darah tu darah period atau darah nifas yg masih tak habis? Mustahil untuk lekat kan? 🤔 Risau pulak sebab saya tak decide any planning method lagi.

8 Balas

hbes pantg awak tu hri ke 44 ke? bab2 darah nifas n period nie ikut org.. ade yg period awal ade yg x period2.. klu lps bsalin awak klua darah pastu darah tu stop... next month mcm tu klua darah lg.. sye akan consider tu as period.. Dr cte awak, mgkin tu darah period.. n yes chance utk preggy tu ada..