Nak Kata Nasihat Sikit

Assalamualaikum hai semua. Nak tahu its normal untuk kita as parent yang berkerja tapi still duduk dengan mertua. Cause saya ada 2org anak. Dan duduk dengan inlaw. Agak terbatas untuk saya mendidik anak. Marah sikit ada yang backup. Anak Menangis sikit pon da tanya kenapa and so on. Semua urusan nak ikot campur. Hmm Sampai stress da ni...

2 Balas

Wasalam. Faham sgt. Sy kena marah dgn mertua sbb lmbat bg mkn anak. Dia masuk bilik sy ambil baby sbb katanya lama sgt tidurkan anak. Anak baru nk lelap dia angkat...dia ingat senang sy nk tidurkan.. 😅 Better pindah je

4y ago

YaAllah sabar jelah. Tulah kann. Bukan tak hormat tapi emm agak terbatas utk buat semua perkara