Anak Kuat Tdr

Assalamualaikum & hai semua ibu2.. Saya nak tnya normal kah anak usia 26hari masi kuat tdr. Bila pukul 2pagi baru nak Main2.. Masala kuning dia pun x turun lagi masi 143. Tp kencing dia ok cuma tak kuning lah warna kencing dia mcm biasa tak nampak kuning sgt.. Sama bg susu formula juga sebab susu sya kurang, normal juga kah baby seusia ni minum 4oz dlm masa 3jam sekali..

1 Balas

klu 26 hari masih dlm pantang lg Tu, baby mmg kuat tidur tp klu setiap 2 jam kena kejutkan utk dia menyusu. jgn biar baby terus tido lama tnpa menyusu.