baby sembelit kah apani?

hai boleh tolong saya tak baby 26hari najis dia mcm ni berketul kecil. asal malam memang kembung perut. sebab tak sesuai susu kah tiba tiba? baby minun susu fm s26 dari minggu pertama lahir lagi sebab kuning. tapi permulaan awal haritu ok ja najis dia. ni mcm ni plak. normal kah? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

baby sembelit kah apani?
2 Balas

klu sy, sy try tekan sikit (alas pampers). klu solid, means sembelit. sbb Sy dh pernah tgk najis bby sembelit, this is not the one. dia lg firm dan seketul bulat sahaja.

1y ago

normal ni puan

normal