Kencing kuning

Baby saya 3 bulan minum susu formula. Kencing dia sangat kuning. Ni biasa ke? Kalau kencing dia kuning nanti pedih ke tempat private dia masa kencing?#FTM #firsttimemom #pleasehelp #advicepls #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Mungkin kurang susu kot puan. Anak sy pun pernah jadi mcm ni, air kencing dia mcm warna tea pekat, then dr ckp anak kurang susu

1y ago

kalau kurang susu tu macam mana?

Maaf mommy kalau sangat kuning kena refer doktor. Saya kurang arif