mc

Assalamualaikum hai. Nk tny laa dkt sni ada tak y mengandung n bekerja? Kalau kite ada check waktu bkrja boleh ke dapat mc @ cuti dr doc ek?

2 Balas

Adaaa. Sy time checkup mmg wktu bkerja. Just mintak time slip je. Biasa ambik time slip halfday ptg 2-5 ptg. Appoitnment kk kul 2 ptg. Depend dgn company masing2 gak.

5y ago

Oh bolh eh. Ok2 trma kasih.

Checkup biasa takde sis. Kalau company saya minta time off je dua jam.

5y ago

Tu la sblm ni mmng cuti half fay tp mslh skrg cuti da abis. Haha tu tny kot laa ad doc ad bg cuti.